joomla

У цей непростий для України час Рівненська єпархія Православної Церкви України всебічно допомагає потребуючим. Зокрема, з благословення митрополита Рівненського і Острозького Іларіона, у Свято-Покровському храмі м. Березне, де настоятелем є благочинний Березнівського благочиння протоієрей Мирослав Синиця, 120 внутрішньо переміщених родин отримали Подарункові сертифікати на купівлю продуктів харчування загальною вартістю 144 000 грн.

Дана акація стала можливою завдяки відділу Соціального служіння Православної Церкви України «Елеос-Україна», при фінасовій підримці Johanniter International Assistentin, за сприяння відділу соціального служіння Рівненської єпархії ПЦУ «Елеос-Рівне».

Це черговий регіон Рівненщини, де внутрішньо переміщені громадяни України отримують соціальну допомогу.

Так раніше у Дубно, Млинові, Демидівці та Вараші було роздано 325 продуктових наборів загальною вартістю 450 тисяч грн., а 350 внутрішньо переміщених родин в Рівному, Городищі, Сарнах та Здолбунові отримали схожі Подарункові сертифікати.

Слід відзначити, що даний Подарунковий сертифікат номіналом 1200 грн. можна використати для отримання товарів у магазинах торговельної мережі «Сільпо» на території України з асортименту, представленого у відповідному магазині, за винятком алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

 

 

Пресслужба Рівненської єпархії