joomla

26 червня 2015 року на майдані Незалежності у місті Дубно відбулось прощання з бійцем батальйону «Горинь» Сергієм Швецем, який помер від серцевого нападу в зоні АТО під селищем Луганське, що на Луганщині. Він був одним із тих, хто добровільно пішов служити в Українські Збройні Сили і до кінця виконав свій обов’язок захисника Вітчизни.

Віддати шану Герою прийшли міський голова міста Дубно Василь Антонюк, голова Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк, заступник голови районної ради Олександр Козак, командир батальйону “Горинь” Олег Бондар, бойові побратими з батальйону “Горинь”, військовослужбовці в/ч А1519 м.Дубно, громадськість, представники ЗМІ, сотні небайдужих людей.

Священики Дубенського міського благочиння на чолі з благочинним прот. Василієм Лозинським помолились за спокій душі воїна Сергія.

Люди підходили, аби покласти квіти та просто доторкнутися до домовини з тілом Героя. Траурну процесію проводжали, ставши на коліна, з квітами, національними прапорами та свічками в руках.

Тіло воїна поховали на “семидубському” кладовищі. Пам'ять про захисника України вічно житиме в наших серцях.

Вічна пам'ять Герою! І вічна слава! Герої не вмирають!

За інформацією dubno-adm.rv.ua