joomla

28 жовтня Свято-Георгіївський чоловічий монастир на Козацьких Могилах відвідав голова Центральної Виборчої Комісії Російської Федерації, Володимир Євгенович Чуров, котрий з робочим візитом перебуває в Україні.

Володимира Євгеновича супроводжували голова Радивилівської районної державної адміністрації Олег Васильович Бернацький, в.о. голови Радивилівської районної ради Петро Васильович Ковальчук, та представники Рівненської обласної державної адміністрації.

При вході на територію монастиря гостей зустрів директор Національного заповідника “Поле Берестецької битви” Леонід Сергійович Галабуз, який ознайомив їх з експозиціями музею.

У Свято-Георгіївському соборі гостей зустрів намісник монастиря ігумен Митрофан (Бутинський), котрий ознайомив їх з історією та сьогоденням монастиря. Гості мали змогу помолитись та приклонитись до ікон з частинками мощей святих угодників Божих, котрі знаходяться в монастирі.

На пам'ять про відвідини монастиря ігумен Митрофан подарував Володимиру Євгеновичу ікону святого рівноапостольного князя Володимира Великого, яка виготовлена з бурштину. В свою чергу п.Чуров подарував ігумену Митрофану пам'ятний годинник ЦВК РФ.

Потім було зроблено спільну фотографію.

за інформацією georg-monastyr.org.ua