joomla

12 січня 2014 р. у неділю після Різдва Христового у Радивилівському благочинні відбулося свято коляди. Проходило воно у с. Опарипси, в храмі Собору Пресвятої Богородиці і несло велику духовну радість, яка була переповнена добром і любов’ю у ці Різдвяні дні.

У вечірній Богом благословенний час коляда збирає нас! І Різдвяна Зірка покликала із кожного села Радивилівського благочиння церковні хори, щоб прославити Дитятко Боже, оспівати великий дар, величну подію, яка сталася понад дві тисячі років тому, але кожного року відтворюється у християнській свідомості, несучи прекрасне, світле і святе у кожну оселю, у кожну родину.

У святкуванні взяли участь священичий хор «Емануїл», а також парафіяльні хори Радивилівського благочиння із м. Радивилів: Свято-Різдво-Богородичного храму і храму Св. Луки Кримського, місцевий церковний хор с. Опарипси та із сіл Козин, Батьків, Срібне, Коритне, Баранне. Ведучим свята був настоятель Свято-Введенської парафії с. Башарівка протоієрей Степан Попадич. Завершилося свято вітальним словом благочинного протоієрея Ігоря Данилюка та подякою настоятеля церкви Собору Пресвятої Богородиці протоієрея Василя Галича і загальним співом усіх присутніх коляди «Добрий Вечір тобі, пане господарю…».

Прес-служба Радивилівського благочиння