joomla
Від імені духовенства Рівненської єпархії, вітаємо з 30 -ти річчям настоятеля Свято-Михайлівсько парафії с.Срібне, Радивилівського благочиння, свящ. ОЛЕГА БАБАКА.
Господь благословив Вас на нелегку працю у винограднику  Христовому, щоб нести Слово Боже ввіреній Вам пастві.  Ви здійснюєте вагомий внесок у справі відродження духовних та християнських цінностей. Тому зичимо Вам і надалі залишатися Добрим Пастерем на ниві Христовій.  Божої Вам милості, злагоди, добра та миру. Нехай благодать Господня завжди перебуває з Вами на многії та благії літа!
e4567feb7ec2Від імені духовенства Рівненської єпархії, вітаємо з 30-ти річчям настоятеля Свято-Михайлівської парафії с.Срібне, Радивилівського благочиння, свящ. ОЛЕГА БАБАКА.

Господь благословив Вас на нелегку працю у винограднику Христовому, щоб нести Слово Боже ввіреній Вам пастві. Тому зичимо Вам на цьому нелегкому шляху бути Добрим Пастерем на ниві Христовій. Божої Вам милості, злагоди, добра та миру. Нехай благодать Господня завжди перебуває з Вами на многії та благії літа!
Прес-служба Рівненської єпархії