joomla

З ініціативи Млинівської районної молодіжної громадської організації «Млинівське православне молодіжне братство святого архистратига Божого Михаїла», з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, 27 листопада в Млинівському районному центрі дозвілля відбувся концерт під назвою «Боже, храни Україну».

У спільному молитовному заході взяти участь згодились небайдужі до долі України: місцеві християнські громади – Церква Християн Віри Євангельської, Церква Євангельських Християн Баптистів, парафія Свято-Покровського храму Української Православної Церкви Київського Патріархату та Млинівські дитячі музична та художня школи.

До молитовного єднання долучився і натхненник заходу, народний депутат України Олександр Дехтярчук, який часто відвідує млинівську громаду. Саме після участі в організованому Олександром Володимировичем першому на Рівненщині Молитовного сніданку, який відбувся в Дубенському замку напередодні Дня незалежності, в нашої молоді виникла ідея проведення подібного заходу і в Млинові.

Виступи церковних хорів, молодіжних ансамблів, духового оркестру, скрипалів, солістів, промови священнослужителів закликали всіх присутніх до щирої, неустанної, щоденної молитви за мир у нашій країні та кращу долю українського народу. Концерт прикрасила виставка робіт вихованців художньої школи.

Захід завершився спільною молитвою представників християнських громад та спільним виконанням Духовного гімну України «Боже, великий, єдиний».

Ольга Варварук
голова Млинівської районної молодіжної громадської організації
«Млинівське православне молодіжне братство святого архистратига Божого Михаїла»