joomla

15 січня з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, хор духовенства Рівненської єпархії «Анафора» в приміщенні Київської Патріархії привітав Святійшого Патріарха Філарета зі світлими днями Різдва Христового.

Для Святійшого владики духовенством під керівництвом регента матушки Ольги Тимків було виконано декілька колядок. Патріарх Філарет щиро подякував владиці Іларіону, духовенству і вірним Рівненської єпархії за святкові привітання і також всіх привітав з Різдвяними святами. Окрім цього Святійший патріарх Філарет поспілкувався з духовенством та подав першосвятительське благословення.

В цей день хор духовенства Рівненської єпархії також святковими колядками привітали Високопреосвященнійшого Агапіта, намісника Києво-Михайлівського Золотоверхого монастиря з братією та Преосвященнійшого Паїсія, єпископа Житомирського і Овруцького, який є вихідцем з Рівненської єпархії.

Преосвященні владики подякували колядникам за Різдвяні привітання та в свою чергу всіх привітали Різдвом Христовим і побажали Божого благословення.

протоієрей Миколай Капітула
староста хору духовенства
Рівненської єпархії «Анафора»