joomla

В неділю 20 травня 2018 року, з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, відбувся восьмий випуск учнів Недільної школи Свято-Покровського собору м.Рівного.

Недільний ранок розпочався Божественною літургією, на яку зібралися учні та батьки нашої школи. По завершенні богослужіння, о.Петро Мартинюк та наша вчителька Мирослава Хоміцька вручили цьогорічним шістнадцятьом випускникам Пам’ятки про закінчення навчання та Біблії.

А якою ж є наша Недільна школа?

Всі ми звикли до того, що школа – це довгі уроки, домашні завдання і переживання отримати погану оцінку. Але є школи, в які дітки ідуть із радістю та задоволенням. Однією з таких шкіл в нашому місті і є Недільна школа, що діє при Свято-Покровському кафедральному соборі. Свою роботу вона розпочала 18 років назад і її відвідують діти різного віку. Уроки проходять цікаво та невимушено, в родинній атмосфері, з піснями, віршами, іграми.

За роки навчання в Недільній школі діти не тільки пізнають основи Святого Письма, а й подорожують, відвідують лікарні, дитячі будинки, організовують благодійні ярмарки та різні святкові заходи.

Вчаться любити і шанувати батьків, родину, друзів, Батьківщину, а головне – ставити Бога на перше місце в своєму житті.

Протягом років навчання учні зростали не тільки фізично, а й духовно. Знання Святого Письма, які були закладені в Недільній школі, нехай допоможуть на життєвому шляху майбуття.

За роки навчання, в колі друзів, вчителів, священників, всі стали – великою родиною.

Тож найкращі побажання, щоб Недільна школа Свято-Покровського кафедрального собору і надалі збільшувалась дітками, які хочуть пізнавати Святе Письмо, яке є дороговказом нашого життя.

Здоров’я, Божого благословення та підтримки всім тим, хто прикладає зусилля для роботи і розвитку Недільної школи!

Лілія Ковальчук,

мама цьогорічного випускника