joomla

19 грудня 2018 року, в день пам`яті святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, Чудотворця, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон у супроводі намісника Гурбинського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря ігумена Онуфрія (Ляди) відвідали Рівненський обласний навчально-реабілітаційний центр, де відбувся традиційний святковий концерт.

Центр створений з метою реалізації права на освіту дітей з особливими освітніми потребами, зумовленими тяжкими порушеннями мовлення. Основним завданням закладу є забезпечення права дітей із складними вадами розвитку на здобуття відповідного рівня дошкільної та загальної середньої освіти.

 

Юні вихованці, як і завжди, взяли активну участь у святковому концерті, після якого до присутніх зі словами вітання звернулися запрошені гості та меценати, зокрема архієпископ Іларіон.

 

У свою чергу із словами подяки усім гостям висловила директор навчально-реабілітаційного центру Алла Ярмошевич.

 

На завершення владика Іларіон та ігумен Онуфрій, разом із відомою меценаткою, директором торгової марки "Євротон" Ярославою Острожчук роздали усім дітям-вихованцям навчально-реабілітаційного центру подарунки від імені святого Миколая.

За інформацією прес-служби Гурбинського монастиря