joomla

З благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона вже декілька років поспіль проходять благодійні заходи «Добро заради добра», участь в яких беруть діти недільної школи Свято-Покровського собору.

 

І цього року напередодні святкування пам’яті святителя Миколая вихованці недільної школи побували в Рівненській обласній дитячій лікарні. Вони відвідали діток з відділення онкогематології  та діток, хворих на ДЦП.

 

Вихованці недільної школи співали пісні про святого Миколая, розказали про життя Чудотворця. Після виступу роздали солодкі подарунки маленьким пацієнтам, провели цікаві веселі ігри. А потім відбулася спільна трапеза в атмосфері родинного тепла.

 

Цікаві заходи було проведено і в переддень пам’яті святого Миколая в Свято-Покровському соборі. Усі бажаючі дітки могли долучитися до квесту, який проходив у класі недільної школи, і дізнатися більше про Чудотворця Миколая. Перед і під час Всенічного бдіння усі бажаючі змогли долучитися до благодійного ярмарку, розписані пряники на який випікали і прикрашали вихованці недільної школи. Кошти, виручені на цьому ярмарку, будуть передані для хворої дівчинки Анастасії, випускниці недільної школи Свято-Покровського собору.

 

Після завершення вечірньої служби юні хористи прославили святителя Миколая піснями та віршами, чим звеселили серця парафіян.

 

Творити добро заради добра ми маємо щодня. Тож пам’ятаймо, що, наслідуючи в ділах святого Миколая, не проходьмо повз тих, хто потребує нашої підтримки і допомоги. Спільними зусиллями ми зможемо зробити світ добрішим.

 

 

Ольга Чехомська