joomla

1 червня 2019 року у селі Велика Любаша Костопільського району відбулося дитяче свято недільних шкіл сіл Ходоси та Велика Любаша «Люблю, коли сміються діти».

 

Розпочалося воно із молебню, який очолив протоієрей Олег Козіонов, настоятель храму Нерукотворного Образу Христа Спасителя с. Ходоси. 

 

Після того як всіх присутніх було окроплено освяченою водою, святкування продовжилося на подвір'ї Свято-Миколаївського храму, де розпочалася урочиста частина свята - концерт. На імпровізованій сцені виступали вихованці недільних шкіл із Великої Любаші, Ходосів та Млинова.

 

Наситившись позитивними емоціями від концерту, дітвора направилась розважатися. В цьому їм допомогли запрошені аніматори з солодкою ватою та аква-гримом. Також всі бажаючі мали змогу взяти участь у призовому квесті, де дізналися багато цікавого про 7 днів творіння світу.

 

На завершення благочинний Костопільського благочиння протоієрей Андрій Кононець нагородив всіх діячів, активістів і дітей подяки та грамотами.

 

Висловлюємо подяку всім хто долучився до організації свята «Люблю, коли сміються діти», адже ніяка матеріальна цінність не зрівняється з дитячою посмішкою та щирими емоціями. 

 

 

Андрій Левицький, 

викладач недільних шкіл сіл Ходоси та Велика Любаша.