joomla

91202068 2565905726958314 5263121871628402688 oМедичні працівники – лікарі різних спеціальностей, медсестри і медбрати, лаборанти та фельдшери, фармацевти, провізори та інші нині не просто виконують свою роботу, а звершують справжній подвиг служіння людям. Він звершується без пафосу і не для публіки, а заради втілення в життя покликання творити добро та рятувати інших – справи, глибоко християнської за сутністю. Тож безмежна вдячність усім, хто сьогодні, незважаючи на ризики для свого здоров’я, власні проблеми та турботи, рятує життя, допомагає полегшити біль, подолати хворобу й убезпечити від неї інших.

Багатьом важко уявити всю складність вашої професії, адже у ваших руках – велика цінність – людське життя. Тож саме на вас сьогодні – висока відповідальність, найбільший стрес і навантаження. Тримайтеся! Наша підтримка і наші молитви з вами! Наші священники разом з іншими волонтерами надають усю посильну допомогу, аби допомогти вам у вашому служінні, допомогти нести тягар вашого служіння. Ми щодня молимося за вас у наших монастирях і храмах. 

Дорогі брати і сестри! Долучайтеся до молитви за лікарів та усіх медичних працівників і просімо разом у Господа для них здоров’я, сил і терпіння. Подаруймо їм від себе те, що можемо, ту «часточку серця» – молитву, щоби наша невидима, але відчутна завдяки Божественній благодаті підтримка надала їм наснаги та сил. Молімося за медиків!

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній