joomla

2 листопа архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, у Свято-Димитрівському храмі с. Семидуби Дубенського благочиння, очолив чин похорону новопреставленого протоієрея Ігоря Загребельного.

 

Владиці співслужив благочинний Володимирецького благочиння протоієрей Віталій Боднар, благочинний Демидівського благочиння протоієрей Василій Іваник, благочинний Дубенського міського благочиння протоієрей Василій Лозинський, настоятель Свято-Іллінського собору м. Дубно протоієрей Ігор Когут, намісник Свято-Миколаївського монастиря архімандрит Меркурій (Бікіра), намісник Хрестовоздвиженського монастиря ігумен Миколай (Хмарний) та духовенство єпархії.

 

За богослужінням молилися рідні, близькі та паства спочилого протоієрея Ігоря.

 

У своєму слові владика Іларіон висловив глибокі співчуття родині та пастві покійного, зазначивши, що це є велика втрата не тільки для сім’ї, парафіян та Дубенського благочиння, але й для всієї Української Церкви. Також архієрей закликав духовенство і вірян завжди у своїх молитвах згадувати новопреставленого протоієрея Ігоря Загребельного.

 

3 листопада, у Свято-Димитрівському храмі с. Семидуби буде звершено Божественну літургію, по завершенні якої тіло покійного буде похоронене на Тернопільщині. Початок відправи о 08.30 год.

 

 

Пресслужба Рівненської єпархії