joomla

10 років -  для когось це дуже мало, а для когось вічність. Недільна школа Свято-Михайлівського храму Млинова днями відзначила своє 10-річчя.

Наші учні - це найталановитіші, найкреативніші, сповнені любов'ю учні, які не є ідеальними, але є справжніми Божими дітьми, які помиляються, але вміють робити висновки та ставати кращими з кожним днем. Знайте, що ви найцінніші і найулюбленіші у Божих очах. Любимо вас безмежно.

Ми дякуємо Богу за цих цікавих, насичених, веселих та  сповнених радості та суму днів, які були для нас наповнені  любов'ю та підтримкою. Звісно було різне, але ми знаємо, що біля нас був Люблячий Батько, який завжди підтримає- Бог.

Вдячні нашому духовному наставнику протоієрею Тарасу Варварук за допомогу, підтримку, християнську любов, яка вела і веде нас до пізнання Божих істин!

Великий поклін та вдячність вчителькам: Швайчук Світлані Миколаївні за невтомну працю, за заснування недільної школи, за проведення класних і змістовних уроків, за улюблені табори. Логвинюк Марині Анатоліївна за любов, професійність, активність, позитив, який ви дарували для недільної школи, за ініціативність та вміння бути добрим порадником. 

Дацюк Ірині Валентинівні за професійність, вміння знаходити підхід до кожного учня, та велику працю, яку ви вклали в кожного з нас.  Дякую за віру у власну справу та у кожного із нас.

Шендері Олені Дмитрівні за сміливість, рішучість, наполегливість у нашій спільній праці, за любов і розуміння, за те що вірили у наші успіхи.  Допомагали і навчали.

Шендері Світлані Сергіївна за любов до дітей,  жертовність, наполегливість, за ініціативність. 

Ваш вклад у дітей недільної школи неоціненний. Його не можна виміряти за якоюсь шкалою, але можна виміряти тільки дитячою любов'ю до вас.

Дякуємо батькам, які ніколи не стоять осторонь, а завжди допомагають. Які роблять великий крок, який наближає дітей до Бога. Спасибі, що завжди запитуєте , чим ви можете бути корисним і чим допомогти, це дуже надихає і дає змогу побачити, що ми рухаємося у правильному напрямку.

Дякуємо Пашко Людмилі Андріївні за молитовну підтримку, за подарунки, за те що завжди переживаєте та турбуєтесь про нас. Ми цінуємо це і бажаємо вам многая літа та Божого благословіння.

Дякуємо усім хто приходив, підтримував нас у нашій діяльності.

Бажаємо нашій недільній школі, процвітання, примноження учнів, терпіння, любові, мудрості, та рясних Божих благословінь!