joomla

01 вересня, на літній естраді парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка в Рівному відбулася посвята в студенти абітурієнтів Національного університету водного господарства та природокористування.

 

На початку заходу архієпикоп Рівненський і Острозький Іларіон прочитав молитву та звернувся до присутніх з повчальним словом.

 

З вітальними промовами до інавгурантів також звернулися в.о. ректора Віктор Мошинський, міський голова Олександр Третяк, заступник голови ОДА Сергій Гемберг, представник оперативного командування «Захід», командир військової частини Вадим Гайдай. 

 

Університет також відзначив абітурієнтів, які виявили надзвичайну наполегливість при вступі й набрали найбільше балів із ЗНО. Всі вони отримали пам’ятні подарунки. А ще, під час дійства відбувся традиційний обмін атрибутикою між головами студрад навчально-наукових інститутів із першокурсниками.

 

Першокурсники отримали гарну нагоду ближче познайомитися з проректорами, директорами інститутів, а також знайти нових друзів серед спільноти НУВГП. 

 

 

За інформацією: https://nuwm.edu.ua