joomla

Щороку святий Миколай відвідує свою резиденцію у Свято-Воскресенському монастирі в урочищі Гурби, де приймає дітей та дарує їм солодкі подарунки.

 

Не оминув святий Миколай цю резиденцію і цьогоріч. Стараннями намісника та братії монастиря, а також завдяки підтримки меценатів та благодійників, 18 грудня 2021 року Божого у повстанській криївці було організовано зустріч святого Миколая з дітьми та школярами з сіл Буща, Будераж, Мости та ін. 

 

Навіть сама мандрівка до Гурбинської резиденції святого Миколая була для них особливою, адже братією монастиря було організовано спеціальний соціальний автобус, в якому подорож була цікавою та веселою.

 

Також багато гостей прибуло з дітьми власним автотранспортом, тож загалом у повстанській криївці-музеї святий Миколай цього річ прийняв понад 250 дітей. Діти розповідали віршики святому Миколаю та показували свою майстерність у підготовці до Різдва Христового, зокрема у виконанні колядок. Тих дітей, котрі вже отримали подарунки або ще очікували своєї черги, розважали конкурсами та іграми помічники святого Миколая – аніматори-«сніжинки».

 

Загалом свято, яке тривало понад 2,5 години, забезпечило гарний святковий настрій не лише дітям, але й дорослим.

 

Намісник та братія Свято-Воскресенського монастиря висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до організації свята, особливо Володимиру Величку – доброму другові та благодійнику Гурбинської обителі!

 

Нехай за молитвами святителя Миколая Господь обдаровує вас усіх Своїм Божим благословенням!

 

 

За інформацією https://monastyr.rv.ua